Leurink, keurslager

Meat & Meals

Verse maaltijden uit de keuken van de slager

Het idee achter Meat&Meals is simpel & duidelijk: Dagverse maaltijden uit de keuken van de specialist in lekker vers: de slager. Uw keurslager maakt dagelijks met liefde, mooie en verse producten. Een kok bereidt met de beste ingrediënten speciaal voor u de lekkerste maaltijden. Wel zo makkelijk en altijd lekker! Betaalbaar, altijd dezelfde prijs en een uitgebreide keuze.

Elke dag hetzelfde eten willen we niet! Daarom vindt u in de toonbanken van Meat&Meals een uitgebreid assortiment aan maaltijdcomponenten. U kunt zelf een keuze maken uit de componenten en stelt zo u uw eigen maaltijd samen. Uiteraard altijd voor dezelfde betaalbare prijs. Zodat u weet waar u aan toe bent! Helemaal in het huidige tijdsbeeld willen we gemak niet verwarren met ongezond. Onze producten en maaltijden zijn dagvers en gezond. Dat is wel zo prettig.

Naast de dagelijkse maaltijden die u koud mee kunt nemen bieden we ook Dailymeals. Dit is een dagelijkse maaltijdsuggestie, bijvoorbeeld ideaal voor mensen die na hun werk geen tijd hebben om te koken.

Meat & Meals

Meat & Meals
Meat & Meals

Benieuwd naar ons maaltijden assortiment?

Koken met kinderen

Kinderen staan graag in de keuken. Koken met kinderen is helemaal niet zo moeilijk, als u maar over de juiste recepten beschikt. Wij hebben ook speciale recepten voor kinderen. Wij noemen dit de kinderkeuken. De recepten zijn eenvoudig te bereiden, zodat kinderen lekker zelf aan de slag kunnen. Het is algemeen bekend dat kinderen die zelf koken ook betere eters zijn. Dus doe snel uw kookschort om!

Leurink, keurslager

Willem de MĂ©rodestraat 76
7552WZ Hengelo
0742917000

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 16:30
zondag Gesloten